Boka hjulskifte i tid – kör säkert genom säsongerna

Boka hjulskifte i tid – kör säkert genom säsongerna

Lästid: 2 min

Att planera sitt hjulskifte i god tid är ett tips för en smidig övergång mellan däcksäsongerna. Hos Däckpartner förstår vi vikten av att vara förberedd och erbjuder därför en tjänst som inte bara säkerställer att dina däck är i toppskick, utan också att du kan boka en tid som passar just dig. Att boka tid för hjulskifte i god tid hos Däckpartner har flera fördelar.

Få den tid som passar dig bäst

Genom att boka ditt däckskifte i god tid hos Däckpartner säkerställer du att du får den tid som passar dig bäst. Detta innebär att du kan planera ditt besök så att övergången till sommardäck blir så smidig som möjligt. Du slipper stressen som kommer med sista minuten-bokningar och den ofta tillhörande långa väntetiden på drop-in tider.

Undvik rusningen

När vädret växlar, ökar efterfrågan på däckskifte dramatiskt. De första kalla dagarna på hösten och de första soliga dagarna på våren leder till en rusning till verkstäderna runt om i landet. Genom att boka i god tid innan alla andra undviker du den rusning som ofta kommer när våren känns i luften. Detta innebär då för dig att du har en garanterad tid hos din däckverkstad.

Vänta inte för länge

Kör du med dubbdäck måste du enligt lag ha skiftat till sommardäck senast 15 april om det inte råder vinterväglag. Kör du med dubbfria vinterdäck omfattas du inte av vinterdäckslagen men vänta inte för länge, dubbfria vinterdäck presterar väldigt dåligt när temperaturen stiger under våren. Att köra med fel däck för säsongen ökar risken för olyckor och försämrar din bils prestanda. Genom att boka ditt hjulskifte i tid hos Däckpartner så kommer du köra tryggt och säkert oavsett väderförhållanden.

Boka tid redan idag

Att boka ditt skifte i tid hos Däckpartner är ett smart drag som säkerställer att du får den service du behöver, när du behöver den. Hitta din närmsta Däckpartner redan idag för att boka en tid som passar dig.   

Boka tid här »