Installera laddbox hemma – enkelt och smidigt

Installera laddbox hemma – enkelt och smidigt

Lästid: 2 min

Ladda din bil hemma på ett bekvämt och säkert sätt med högkvalitativa laddboxar från Charge Amps, Zaptec, Wallbox och CTEK Njord Go. Beställ laddbox till din elbil eller laddhybrid av oss. Vi gör professionella laddboxinstallationer i hela Sverige.

Vi på Autoexperten är experter på bilservice och reparation och erbjuder nu även professionell installation av laddboxar inklusive installation för dig som vill ladda din elbil hemma. Att köpa installerat och klart av oss är enkelt och tryggt. Du betalar inget förrän installationen är genomförd och du får avdrag för grön teknik på fakturan.

Låt oss presentera världsnyheten Charge Amps Luna som lanserades den 10 september i år, en stor nyhet i en liten förpackning. 

Med en laddningskapacitet på upp till 22 kW och en genomtänkt, kompakt design, integreras denna framtidssäkrade laddare på ett naturligt sätt in i din vardag. Enkelhet och intelligens för en optimal laddningsupplevelse i hemmet. Anslutning sker via WiFi eller 4G.

Hur fungerar dynamisk lastbalansering?

Lastbalansering är en självklar del av elbilsladdning och innebär något förenklat att effekten i en fastighet balanseras ut så att fler effektförbrukare kan vara igång samtidigt.

Det här gör att effektuttaget i en fastighet kan utnyttjas maximalt och ge en optimerad elanvändning.

Hur fungerar lastbalansering?

Grundprincipen i lastbalansering är att dela ut tillgänglig effekt mellan fler effektförbrukare, vilket innebär att de går på lägre effekt under längre tid, i stället för att blåsa på för fullt under kortare tid. Hade alla apparater gått på full effekt samtidigt hade det funnits risk att säkringarna brunnit, men med lastbalansering undviker man det och skyddar säkringarna.

Fördelar med dynamisk lastbalansering:

  • Skyddar säkringarna
  • Beräknar tillgänglig effekt för laddning i realtid
  • Utnyttjar tillgänglig effekt optimalt

Hur fungerar skattereduktion för grön teknik?

Skattereduktion för grön teknik är ett avdrag för installationer av bland annat laddningspunkter för elfordon som utförs av ett företag åt en privatperson. Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material för installation av laddningspunkt till elfordon. Skattereduktionen kan uppgå till högst 50 000 kr per person och år. Installationen måste vara utförd i köparens bostad. För att ansöka om avdraget, gör det installerande företaget en ansökan till Skatteverket för utbetalning. Det vill säga, vi löser det åt dig så att du slipper.

Läs mer och beställ »